SLOFFEN

Zachte en comfortabele sloffen gemaakt van schapenvacht.

 

Pantoffel van schapenvacht.
De ideale pantoffel voor mensen die houden van gemak. De pantoffels zijn gemaakt van omgekeerde schapenvacht; zacht aan de binnenkant en soepel aan de buitenzijde. Gemakkelijke instap en slijtvaste rubber zool met ribbel patroon.

Onderhoudstip.
Wij adviseren u vóór gebruik de suède pantoffels van schapenvacht te behandelen met een goed impregneermiddel of anti-regenspray (geen mousse). Dit beschermt het product tegen water en vuil.

Waar is de pantoffel van gemaakt.
De  schapenvacht pantoffel is een klassiek model en gemaakt van omgekeerde schapenvacht. Dat betekent dat de zachte wol aan de binnenkant zit en zacht aanvoelt op de huid. Dit materiaal is perfect voor het vervaardigen van pantoffels omdat het uw voeten, ondanks het open model, heerlijk warm houdt. Tegelijkertijd wordt vocht uitermate goed gereguleerd en afgevoerd. Wol kan zelfs tot 30% van het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder dat u last heeft van klamme voeten. De natuurlijke lanoline (wolvet) zorgt voor extra zachte voeten. Draag de pantoffels van schapenvacht dus gerust zonder sokken.

Maatadvies.
Schapenvacht is heerlijk soepel en zacht, en daardoor uitstekend geschikt om comfortabele schapenvacht pantoffels van te maken. U kunt uw schoenmaat aanhouden als maat indicatie.