Handgemaakte AANRITSSjaals

In drie stappen creëer je je eigen unieke sjaal!

Stap 1: Kies op de pagina ‘basissjaals’ een basissjaal.
Stap 2: Kies op deze pagina uit maar liefst 30 verschillende ontwerpen jouw favoriete aanritssjaal.
Stap 3: Rits beide sjaals aan elkaar en jouw sjaal is klaar om gedragen te worden!

Bij Gittha.nl heb je de mogelijkheid om je eigen, unieke sjaal samen te stellen.

Door het handige rits-systeem kun je twee sjaals aan elkaar ritsen. Hierdoor kun je voor elk seizoen een sjaal creëren. Met bijna dertig ontwerpen om uit te kiezen, maak je altijd combinaties die helemaal bij jou passen.

In drie stappen creëer je je eigen unieke Zipperscarf. Ten eerste start je met een basissjaal. De basissjaal is gemaakt van alcantara, een soepele, sterke en prettig dragende imitatiesuède. Daarna rits je er een zomer- of winter laag aan vast. Deze tweede laag kan bestaan uit allerlei verschillende stoffen. Bijvoorbeeld een dunne kanten laag voor in de zomer, of een laag gemaakt van warm fleece voor in de winter. Vervolgens sla je de sjaal om en maak je deze vast met een uniek riempje.

Het voordeel van de Zipperscarves is dat je deze kunt dragen in elk seizoen omdat je de keuze hebt uit zomer- en winter stoffen. Daarnaast zijn de basis- en aanritssjaals ook afzonderlijk te gebruiken. Zo creëer je met de aanschaf van enkele elementen oneindig veel mogelijkheden. Van een warme omslagdoek op een winterse wandeling tot een luchtige stola op een koele zomeravond.

De handgemaakte sjaals van Gittha.nl hebben echt alles: prachtig materiaal, een luxueuze uitstraling en een perfect draagcomfort. Dit komt door de slimme driehoekige vorm van de sjaal. Wanneer de sjaal om de nek wordt geslagen zijn door de driehoekige vorm alle kanten en stoffen van de sjaal te zien.

Van onze handgemaakte sjaals heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Omdat we er alleen hoogkwalitatieve materialen voor gebruiken en omdat ze worden gemaakt door vakvrouwen, die hiervoor natuurlijk een goed loon ontvangen.