Complete Zipperscarves

Lastig om zelf een sjaal samen te stellen? Op deze pagina vind je door ons perfect
samengestelde combinaties bestaande uit een basissjaal en een aanritssjaal.

Van onze handgemaakte sjaals heb je gegarandeerd jarenlang plezier.

De handgemaakte sjaals van Gittha.nl hebben echt alles: prachtig materiaal, een luxueuze uitstraling en een perfect draagcomfort. Dit komt door de slimme driehoekige vorm van de sjaal. Wanneer de sjaal om de nek wordt geslagen zijn door de driehoekige vorm alle kanten en stoffen van de sjaal te zien.

We gebruiken voor onze sjaals alleen hoogkwalitatieve materialen en ze worden gemaakt door vakvrouwen, die hiervoor natuurlijk een goed loon ontvangen.

Voor onze sjaals wordt onder andere alcantara gebruikt, een soepele, sterke en prettig dragende imitatiesuède. Onze andere stoffen selecteren wij ook op de eigenschap om goed bestand te zijn tegen weersinvloeden.

Ook heb je bij Gittha.nl de mogelijkheid om je eigen sjaal samen te stellen. Door het handige rits-systeem kun je twee sjaals aan elkaar ritsen. Hierdoor kun je voor elk seizoen een sjaal creëren. Met bijna dertig dessins om uit te kiezen, maak je altijd combinaties die helemaal bij jou passen.

In drie stappen creëer je je eigen unieke Zipperscarf.

Ten eerste start je met een basissjaal. De basissjaal is gemaakt van alcantara, een soepele, sterke en prettig dragende imitatiesuède. Daarna rits je er een zomer- of winter laag aan vast. Deze tweede laag kan bestaan uit allerlei verschillende stoffen. Bijvoorbeeld een dunne kanten laag voor in de zomer, of een laag gemaakt van warm fleece voor in de winter. Vervolgens sla je de sjaal om en maak je deze vast met een uniek riempje.

Het voordeel van de Zipperscarves is dat je deze kunt dragen in elk seizoen omdat je de keuze hebt uit zomer- en winter stoffen. Daarnaast zijn de basis- en aanritssjaals ook afzonderlijk te gebruiken. Zo creëer je met de aanschaf van enkele elementen oneindig veel mogelijkheden. Van een warme omslagdoek op een winterse wandeling tot een luchtige stola op een koele zomeravond.