,  

 

Gittha van der Hulst, voor intimi ook wel bekend als Git. De eerste 2 jaar van haar leven groeide zij op in een oude stadsbus. Haar vader had deze omgebouwd als woning omdat er in deze tijd woningnood was. Hier ligt naar haar eigen zeggen de grondslag voor haar ambulante bestaan en haar liefde voor vrijheid en ruimte. Later groeide zij op in Driemond, in een klein dorp aan het Amsterdams Rijnkanaal.

Na de lagere school heeft zij gekozen voor de Modevak School in Amsterdam. Hier heeft zij haar creativiteit mede ontwikkeld.

Gittha is moeder van 4 kinderen. Na jaren in het midden van Nederland te hebben gewoond, is zij met haar gezin verhuisd naar Bergen NH. Dat voelde voor haar echt als thuis komen. Het bos en het strand zijn een grote inspiratie bron.

Naast het ontwerpen van mooie collectie sjaals en kleding, koestert Gittha haar ambulante werkzaamheden. Het werkgebied bestrijkt Nederland, België & Duitsland. De afgelopen jaren heeft Gittha een mooie klantenkring opgebouwd. Waarbij persoonlijk contact voor haar erg belangrijk is. 

Door de jaren heen heeft het leven Gittha laten zien dat het grote in het kleine zit. Wat je met liefde doet krijg je met liefde terug!

Dank je wel dat je haar site hebt bezocht!

 

 

 

20191121 110839000 iOS