VACHTEN

Deze prachtige vachten van Dyreskinn zijn een aanwinst in ons assortiment.
Een koeienvacht of schapenvacht geeft je woonkamer of tuin een unieke en warme uitstraling!

 

Dyreskinn is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers zijn zij gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten. De warme, comfortabele en frisse sfeer die door deze ontwerpers wordt gecreëerd sprak ons erg aan. Sfeer op de juiste plek en op het juiste moment. Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.

Wat ons zo aanspreekt aan dierenvachten is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon-, slaap-, of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

De vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse, Engelse en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij rond in de wei.

Dyreskinn heeft als doel om continu te innoveren. De manier van produceren optimaliseren en dit proeces zo milieuvriendelijk mogelijk beheren is één van de constante verbeterpunten. Productie binnen Europa is daarom één van de belangrijkste zaken.