Sandalen

Gittha.nl verkoopt het fantastische merk Make Your Sandals. De naam geeft het eigenlijk al weg; de mogelijkheid om je eigen sandaal samen te stellen. Make Your Sandals is een uniek concept en een must have voor elke modebewuste en trendy vrouw.

Make Your sandalen

Door de handige lusjes aan de zool kun je verschillende veters rijgen. Met verschillende veters in huis, kun je verschillende combinaties maken. De veters zijn in vele kleuren verkrijgbaar, evenals de unieke collectie gespen welke aan de veters geschoven kunnen worden.      

Sandalen

De slippers zijn modieus en geheel aan te passen aan elke zomer outfit. In vier eenvoudige stappen creëer je je eigen, unieke slipper.

Ten eerste selecteer je de zool van de sandaal: een platte zool met 3 lusjes. Ten tweede kies je de gewenste kleur veter(s). Ten derde de mogelijkheid om een gesp of versiering toe te voegen. Tot slot rijg je de veters met/zonder gesp of versiering door de lusjes van de sandaal. Jouw unieke, persoonlijke sandaal is nu klaar om aan te trekken!

De zolen van de sandalen zijn gemaakt van  EVA-rubber. Door dit zachte materiaal voelt de sandaal comfortabel en soepel aan. Daarnaast zijn door het EVA-rubber de zolen waterbestendig. De bijbehorende veters zijn gemaakt van verschillende materialen en kunnen gewassen worden. Het voordeel hiervan is, is dat de sandalen bijvoorbeeld op het strand gedragen kunnen worden zonder dat je je druk hoeft te maken over water of vuil.

[et_pb_wcbd_archive_products products_type=”best_selling” products_from=”categories” include_categories=”24″ posts_number=”5″ display_type=”list_view” orderby=”popularity” show_sorting_menu=”off” show_results_count=”off” show_excerpt=”on” show_add_to_cart=”on” enable_pagination=”off” _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wcbd_archive_products]
X