Kleding

Bij Gittha.nl houden we van mode. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom mag onze kleding absoluut niet ontbreken in jouw garderobe.

We verkopen de cashmere kleding in vier varianten: een coltrui in twee variaties. Een v-hals trui en een rondehals trui.  We verkopen de truien  in twee gecombineerde maten: small-medium en large-extra large. De cashmere kleding is verkrijgbaar in de kleuren lichtroze, rood, beige, ecru, jeans blauw, marine blauw, grijs en zwart. De officiële samenstelling van de cashmere kleding bestaat voor 60% uit wol, 20% cashmere, 10% modal en 10% elastan.

[et_pb_wcbd_archive_products products_type=”recent” products_from=”categories” include_categories=”164″ posts_number=”4″ orderby=”popularity” show_sorting_menu=”off” show_results_count=”off” show_excerpt=”on” show_add_to_cart=”on” enable_pagination=”off” _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” columns_number=”4″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wcbd_archive_products]